Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
1. Dodání preventivního spotu (filmu) na téma „Obrana proti ozbrojenému útočníkovi“ v délce do 10 minut pro oblast prevence kriminality.
92111240-6
Výroba propagačního videa
92111240-6
Výroba propagačního videa
1,00 Různé
Další podmínky pro realizaci zakázky:

1) Do výběrového řízení je nutné dodat kompletní kalkulaci služby včetně všech nákladů souvisejících s přípravou natáčení, pronájmem prostor, realizací natáčení, postrpodukcí, honorářů, předání díla zadavateli apod. To vše ve finální ceně vč. DPH.
2) Je požadována profesionalita dodavatele – min. 3 roky praxe v oboru produkce filmu, kdy tento fakt bude doložen (vznik společnosti, založení živnostenského listu apod.)
3) Dodavatel musí být schopen celou zakázky zrealizovat sám (produkce i postprodukce), dodavatel nesmí zakázku předat jiné společnosti k realizaci.
4) Dodavatel musí prokázat zkušenosti (reference) s natáčením obdobného díla s preventivní tématikou, nejlépe pro státní či neziskový sektor.
5) Po celou dobu natáčení bude ze strany zadavatele přítomen zástupce a odborný poradce případně policejní psycholog, který bude mít právo na změny ve scénáři a ve výsledné podobě díla.
6) Do výběrového řízení je nutné dodat zpracované tréninkové zadání, tj. kompletní scénář a 3 části (stránky) stroyboardu (příchod útočníka, započetí útoku a útěk obětí).
7) Synopse pro tréninkové zadání: film bude popisovat průběh útoku osamoceného útočníka ve veřejné budově. Sledujeme běžnou rutinu několika skupin zaměstnanců v různých patrech kancelářské budovy. Ozbrojený útočník vejde dovnitř a z batohu vytáhne střelnou zbraň, se kterou začne bez rozmýšlení pálit po svém okolí, postupně prochází všechny patra a pálí na kohokoliv, koho potká. Nastává panika a všichni lidé v okolí se snaží zachránit. V této části by měl film popsat podrobně průběh různých cest několika skupin zaměstnanců, jakým způsobem by se měly oběti bránit proti ozbrojenému útočníkovi, dokud nepřijede zavolaná pomoc. Někteří prchají z budovy a varují kolemjdoucí. Následně přijíždí bezpečnostní složky a následuje zásah. Poté co je útočník eliminován, vpouští zdravotníky do budovy. Před budovou vidíme několik desítek zachráněných lidí v péči záchranných složek
8) Způsob vyhodnocení nabídky: 60% činí cena nabídky, 40% bude činit hodnocení tréninkového zadání, které provede zadavatel.
9) Termín pro dodání offline střihu požadovaného filmu je maximálně do 2 měsícům od podpisu smlouvy, termín pro dodání kompletního díla je maximálně do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
10) Splatnost faktury do 30 dní.
11) Do výběrového řízení budou zařazeny pouze uchazeči s kompletní cenovou nabídkou a kompletním tréninkovým zadáním, které bude ve všech parametrech odpovídat výše uvedené specifikaci.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace