Domů  /  Zadávací řízení  /  Mediální kampaň v rámci…

Výpis systémových zpráv

Mediální kampaň v rámci projektu Domácí násilí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života - Část 1 - Kreativní řešení a produkční zajištění mediální kampaně

Ze zakázky: Mediální kampaň v rámci...
Číslo části: 1
Název části: Část 1 - Kreativní řešení a produkční zajištění mediální kampaně
Popis: Předmětem této části veřejné zakázky je zpracovat ideové pojetí a grafické zpracování mediální kampaně, výrobu webu a videospotů.
Stav: Zrušeno (Plnění smlouvy)
Předpokládaná hodnota: 987 653,00 Kč bez DPH

Zrušení zadávacího řízení v režimu ZVZ

Zrušení

Odůvodnění:
Zadavatel je povinen v souladu s § 84 odst. 1 písm. b) zákona o veřejných zakázkách zrušit zadávací řízení, pokud byli z účasti v zadávacím řízení vyloučeni všichni dodavatelé. Dne 29.09.2016 vyloučil zadavatel ze zadávacího řízení všechny uchazeče, kteří podali nabídku na část 1 veřejné zakázky. Zadavatel pro úplnost uvádí, že na jednotlivé části veřejné zakázky musel nahlížet samostatně, neboť povinnosti dle zákona o veřejných zakázkách, včetně povinností dle § 84 zákona o veřejných zakázkách, se vztahují samostatně na každou jednotlivou část, jako by byla samostatnou veřejnou zakázkou, nevyplývá-li ze zákona o veřejných zakázkách jinak (§ 98 odst. 4 zákona o veřejných zakázkách).
Datum a čas zrušení:
29.09.2016 17:02
T41

Oznámení o zrušení zadávacího řízení

ID838520 odeslaný (počet příloh: 1) zobrazit

metodická nápověda

Kontextová navigace