Domů  /  Zadávací řízení  /  Opravy vozidel s provozem na…  /  Vzdálenost provozovny…

Výpis systémových zpráv

Vzdálenost provozovny uchazeče od místa pravidelného parkování vozidel zadavatele (Autodílny skupiny autoopravárenství v Brně na ul. Křenova 66)

Informace o kritériu

Název: Vzdálenost provozovny uchazeče od místa pravidelného parkování vozidel zadavatele (Autodílny skupiny autoopravárenství v Brně na ul. Křenova 66)
Jednotka: Km
Způsob hodnocení: Pro vyloučení pochybností se dílčí kritérium č. 2 stanoví jako skutečná nejkratší vzdálenost ujetá vozidlem za využití veřejných pozemních komunikací mezi objektem KŘP JmK na ul. Křenova 66 v Brně (místo skupiny autoopravárenství) a konkrétní provozovnou uchazeče. Vzdálenost se stanoví na základě údajů mapových podkladů serveru www.mapy.cz v kilometrech s přesností na jedno desetinné místo. Způsob hodnocení: Pro hodnocení ceny bude použit stejný vzorec pro dílčí kritéria 1. a 2. Vzorec pro dílčí kritéria 1. a 2. = (nejnižší nabídková cena / cena hodnoceného uchazeče) * 100 * váha kritéria, přičemž nejvýhodnější pro dané kritérium je nejnižší hodnota (nejnižší jednotková nabídková cena). Na základě výsledných hodnot za dílčí kritéria 1. a 2. budou uchazečům uděleny body rovné těmto výsledkům. Body budou ve výsledku za jednotlivá kritéria zaokrouhleny na dvě desetinná místa. Nejvýhodnější je nabídka, která získá nejvíce bodů.

Parametry kritéria

Typ: číselná hodnota
Povaha: kvantitativní - číselná hodnota kritéria je převzata z nabídky
Orientace: nákladové kritérium - klesající, nižší je lepší
Váha: 15,00 %
Absolutní Min/Max: nenastaveno - nepřekročitelné číselné minimum
nenastaveno - nepřekročitelné číselné maximum
Hodnotící Min/Max:

Nastavení kritéria

Hodnoty kritéria budou předmětem elektronické aukce: Ne
Přímé zadání hodnot do nabídkového formuláře: Ano
Členění nabídkové ceny na cenu bez DPH, s DPH a DPH: Ne

Kontextová navigace