Domů  /  Zadávací řízení  /  Poskytování informačních…

Výpis systémových zpráv

Poskytování informačních služeb – recepce – ÚzP v Jičíně.

Systémové číslo: T002/13/V00005951
Zadavatel: Generální finanční ředitelství

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Prokázání splnění kvalifikace zadavatel nepožaduje (zadavatel má i přesto právo vyžádat si předložení některých dokladů od dodavatele, s nímž má být uzavřena smlouva, před podpisem smlouvy)
Stanovení, bude-li předložení některých dokladů vyžadováno před uzavřením smlouvy Ano
Specifikace dokladů, jejichž předložení bude zadavatelem vyžadováno 1/ Čestné prohlášení osoby oprávněné jednat za uchazeče/dodavatele, že nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky vůči všem finančním a celním územním orgánům - vzor čestného prohlášení je přílohou č. 3 této výzvy, 2/ kopii výpisu ze živnostenského rejstříku, prokazujícího oprávnění uchazeče/dodavatele k podnikání v rozsahu odpovídajícímu předmětu plnění této zakázky, 3/ kopii výpisu z obchodního rejstříku, je-li v něm uchazeč/dodavatel zapsán, 4/ seznam 2 referenčních zakázek stejného nebo obdobného charakteru (recepční služby v administrativní budově - plnění min. 200 tis. vč. DPH/referenční zakázka/po souvislou dobu alespoň 12 kalendářních měsíců) realizovaných uchazečem/dodavatelem v posledních třech letech, s uvedením referenčního kontaktu. Ke každé z těchto referenčních zakázek musí být doloženo osvědčení od jejího zadavatele o jejím řádném plnění, toto osvědčení nesmí být starší 90 dnů ke dni podání nabídky. 5/ prostou kopii dokladu o platném pojištění, jehož předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou uchazečem/dodavatelem třetí osobě (viz odst. 3 článku II. přílohy č. 1 této výzvy - návrh smlouvy) s výší pojistného plnění minimálně 2 milióny Kč. Čestné prohlášení a seznam referenčních zakázek musí být předloženy ne starší 90-ti dnů ke dni lhůty pro podání nabídek – originál. Výpis z obchodního rejstříku a osvědčení dle bodu 4/ nesmí být starší 90-ti dnů ke dni lhůty pro podání nabídek, postačující je předložení jejich prostých kopií. Přiložení ostatních uvedených dokumentů je postačující též v neověřených kopiích. Jmenované kvalifikační dokumenty mohou být nahrazeny výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů a to v rozsahu, v jakém doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů, v tomto seznamu uvedené, pokrývají výše uvedené požadavky zadavatele.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace