Domů  /  Zadávací řízení  /  Výměna výtahu v budově…

Výpis systémových zpráv

Výměna výtahu v budově Ministerstva zemědělství na adrese Rudolfovská 493/80, České Budějovice

Systémové číslo: T002/20/V00057518
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky 1) Podáním nabídky uchazeč prohlašuje, že je způsobilý být dodavatelem veřejné zakázky, tzn. že splňuje základní způsobilost podle § 74 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek.

2) Uchazeč je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace musí být doručena nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek.

3) Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami výběrového řízení.

4) Zadavatel si vyhrazuje právo zadávací řízení kdykoliv zrušit.

5) Práva a povinnosti neupravené touto výzvou seřídí Soutěžním řádem Ministerstva zemědělství(https://zakazky.eagri.cz/publication_display_1.html).

6) Součástí nabídky uchazeče bude návrh smlouvy o dílo, jehož závazný vzor tvoří přílohu této výzvy, vyplněný na určených místech (žlutě vyznačená místa). Jiné úpravy smlouvy nejsou přípustné. Návrh smlouvy bude podepsaný osobou oprávněnou jednat za uchazeče.
Součástí nabídky uchazeče dále bude návrh servisní smlouvy na dobu záruční doby díla. Návrh servisní smlouvy připraví uchazeč, přičemž do tohoto svého návrhu musí beze změny zapracovat povinná ustanovení smlouvy požadovaná zadavatelem a ostatní ustanovení nesmí tato povinná ustanovení narušovat či vyvracet. Povinná ustanovení jsou uvedena v příloze této výzvy "Servisní smlouva - povinná ustanovení smlouvy". Návrh servisní smlouvy bude před jejím podpisem schválen či upraven zadavatelem.

7) Součástí nabídky uchazeče bude položkový rozpočet pro následnou realizaci výměny stávajícího výtahu za nový, zpracovaný a naceněný dle požadavků uvedených ve smlouvě o dílo. Naceněný položkový rozpočet se stane přílohou č. 2 smlouvy o dílo.

8) Hodnocení nabídek uchazečů proběhne prostřednictvím systému Gemin.
V rámci položky nabídkového formuláře "Instalace a montáž výtahů" uvede uchazeč celkovou cenu díla bez DPH dle závazného návrhu smlouvy o dílo. Tato cena bude předmětem hodnocení v rámci dílčího hodnotícího kritéria "Nabídková cena výměny výtahu dle smlouvy o dílo".
V rámci položky nabídkového formuláře "Opravy a údržba výtahů" uvede uchazeč celkovou cenu servisu po dobu záruční lhůty, tj. za 24 měsíců. Tato cena bude předmětem hodnocení v rámci dílčího hodnotícího kritéria "Nabídková cena servisu výtahu po dobu záruční lhůty, tj. 24 měsíců".

9) Součástí nabídky bude vyplněný seznam poddodavatelů, jehož vzor tvoří přílohu této výzvy, ve kterém uchazeč uvede všechny své poddodavatele, kteří se budou podílet na plnění veřejné zakázky. Tento seznam se stane přílohou č. 3 smlouvy o dílo.

10) Náklady související s výběrovým řízením (provize za využití Gemin) hradí zadavatel.
Přílohy Smlouva o dílo - závazný návrh , Zadání a technická specifikace , Seznam poddodavatelů , Servisní smlouva - povinná... , Seznam referenčních zakázek
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace