Domů  /  Zadávací řízení  /  Kosení v národní přírodní…

Výpis systémových zpráv

Kosení v národní přírodní památce Hrabanovská černava 2018 - opakované řízení

Systémové číslo: T002/18/V00056166
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Dokumenty návrh smlouvy a příloha č. 1 -položkový rozpočet - vytvořené zadavatelem jsou závazné a účastník v nich nesmí nic měnit, kromě doplnění požadovaných chybějících údajů a nabídkové ceny.

Předmětem hodnocení je nabídková cena včetně DPH. Nabídkovou cenou se rozumí celková cena vč. DPH uvedená v elektronickém nástroji Gemin, uvedená celková cena vč. DPH ve smlouvě a celková cena vč. DPH v příloze č. 1 - položkový rozpočet (pole J26). Uvedením rozdílných hodnot v nabídkové ceně je důvodem pro vyloučení účastníka ze zadávacího řízení.

Zadavatel stanovuje maximální možnou akceptovatelnou výši nabídkové ceny 666.667Kč vč. DPH jako cenu nepřekročitelnou, přičemž překročení takto stanovené nabídkové ceny je důvodem pro vyloučení uchazeče pro nesplnění zadávacích podmínek.

Účastník přiloží k nabídce vyplněnou smlouvu včetně příloh.

Smlouva bude uzavřena s vybraným dodavatelem. Vybraný dodavatel je povinen zadavateli zaslat vyplněnou smlouvu včetně příloh ve strojově čitelném formátu (.doc) pro účely jejího uveřejnění v registru smluv.
Přílohy Příloha č. 1 -položkový... , Příloha č. 2 - mapový zákres
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace