Domů  /  Zadávací řízení  /  Nové Sedlo - Drahonice -…

Výpis systémových zpráv

Nové Sedlo - Drahonice - oprava stropu ve velitelské budově

Systémové číslo: T002/17/V00053081
Zadavatel: Vězeňská služba České...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Stavební práce
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Navržené stavební úpravy budou provedeny z důvodu staticky neastabilní části stropní konstrukce, která je v nevyhovujícím stavu. Podlahová konstrukce v místnostech 1.12,1.13,1.14 a 1.15 bude vyměněna. Stávající podlahové konstrukce v místnostech budou vybourány, materiál odvezen na řízenou skládku komunálního odpadu. Stávající násyp pod podlahou bude mechanicky zhutněn, podloží bude doplněno štěrkodrtí. Na takto připravené podloží bude provedena nová základová deska z betonu vč KARI sítě.
Před zahájením stavebních prací na výměně stropu, budou nejprve demontovány stávající příčky. Po dokončení nových stropů v místnostech 1.02 a 1.03 a po dokončení výměny podlah v místnostech 1.12,1.13,1.14 a 1.15, dojde k výstavbě nových zděných příček z cihelných tvárnic POROTHERM 11,5. Příčky budou ke stávajícím konstrukcím ukotveny dle PD.
Stávající stropní konstrukce budou nahrazeny stropem novým ze systém POROTHERM, skládajících se z nosníků POT a vložek MIAKO dle PD.
V dotčených místnostech oprav budou následně realizovány nové omítky a podlahy. Podlahy budou provedeny jako betonové. Součástí konstrukce podlah bude tepelná izolace polystyrén tl. 80 mm. Podlahy budou od stěn oddilatovány FOAM pásky.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace