Domů  /  Zadávací řízení  /  KOPIE: Rekonstrukce kotelny,…

Výpis systémových zpráv

KOPIE: Rekonstrukce kotelny, rekreační zařízení AMOR, Pec pod Sněžkou 163

Systémové číslo: T002/16/V00042607
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Stavební práce
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem plnění veřejné zakázky je demontáž stávajícího kotle Atmos DC 80 GS současně se starým ole-jovým kotlem, přívodního potrubí od nádrží, včetně nádrží, otevřená expanzní nádoba a další zařízení dle zpracované dokumentace stavby. Zhotovitel zajistí jejich ekologickou likvidaci. Po demontáži veškerých roz-vodů kotelny budou provedeny její stavební úpravy a osadí se nový kotel na spalování dřeva a dřevěných pelet v provedení generátor tř.5 výkon 50kW. Součástí úprav je umístění akumulační nádrže o objemu 1000 litrů a instalace laddomatu, který umožní udržovat teplotu vody ve zpětném potrubí na požadované minimální teplotě 60 oC a umožní dopravu teplé vody mezi kotlem a akumulační nádrží. Roztažnost vody bude zachyco-vat nová tlaková expanzní nádoba o objemu 300 l. Stávající kombinované ohřívače teplé vody budou demon-továny a nainstaluje se nový nepřímotopený ohřívač o objemu 400 litrů.
U všech topných těles v objektu se stávající armatury demontují a nově osadí radiátorovými ventily s termostatickou hlavicí.
Předmět plnění je detailně vymezen závazným vzorem smlouvy, projektovou dokumentací zpracovanou projektantem Ing. Jiřím Bohadlem, Dlouhá 242, 547 01 Náchod z března 2016, soupisem prací s výkazem výměr. Práce budou prováděny výhradně v souladu s projektovou dokumentací.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 645 530,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace