Domů  /  Zadávací řízení  /  Monitoring nelesních…

Výpis systémových zpráv

Monitoring nelesních ekosystémů v NPR Praděd v období 2016-2023

Systémové číslo: T002/16/V00041063
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...
VZ: Uzamčena
Evidenční čísla ve VVZ: 644395

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Maximální cena veřejné zakázky: 2.805.688,- Kč (včetně DPH), tj. 2.318.750,- Kč bez DPH. Maximální možná cena zakázky je stanovena s ohledem na veškeré náklady uchazeče. Použije-li uchazeč jakýchkoliv prostředků, jsou tyto již obsaženy v ceně. Celková cena je stanovena jako maximální. Překročení maximální ceny u každé z částí bude mít za následek vyřazení nabídky a poté vyloučení uchazeče z řízení o veřejné zakázce.
Předpokládaná hodnota veřejné zakázky bez DPH je uvedena v Oznámení o zakázce na Věstníku veřejných zakázek a v této zadávací dokumentaci. Nabídková cena s DPH nesmí přesáhnout předpokládanou hodnotu veřejné zakázky. Nedodržení této zadávací podmínky bude mít za následek vyřazení nabídky uchazeče a vyloučení uchazeče z další účasti v řízení o veřejné zakázce.

Stručný popis veřejné zakázky:
Vyhodnocení vlivu managementu vrcholového bezlesí na půdy, dekompoziční aktivitu, vegetaci, cévnaté rostliny a různé skupiny bezobratlých živočichů a popis pozitivních a negativních dopadů managementu na populace jednotlivých vzácných a ohrožených druhů; hodnocení vývoje alpínské hranice lesa.
Použité metody jsou kvantifikace kvetoucích jedinců, fytocenologické snímkování, analýzy půd, pořízení a analýza leteckých snímků, terénní mapování a založení trvalých ploch a zaměření dřevin na trvalých plochách při hranici lesa, zemní pasti, smýkání, benzínový vysávač a Moerickeho misky.
V rámci každého výzkumu bude vždy do konce kalendářního roku odevzdána průběžná zpráva shrnující výsledky práce provedené v daném roce a jejich průběžné hodnocení. Závěrečná zpráva bude odevzdána do 31.8.2023 současně v tištěné podobě (2 paré) a elektronickou cestou, průběžné zprávy budou odevzdány v elektronické podobě. Součástí závěrečné zprávy budou všechna primární data pořízená v rámci výzkumů.
Vše proběhne v letech 2016–2023.
Podrobný popis viz Příloha č.1
Další podmínky :
Zadavatel nepřipouští variantní řešení.
• zhotovitel se zavazuje jednoznačně se řídit podepsanou smlouvou o dílo a jejími přílohami při plném respektování všech stanovených podmínek
• pro vlastní postup prací a výslednou podobu díla je závazná. Zhotovitel je povinen řídit se v průběhu terénních prací a při zpracování díla upřesňujícími pokyny garantů, nebo osob pověřených objednatelem.
• dodavatel bude v souvislosti s realizací projektu se zadavatelem a dalšími subjekty a osobami na území České republiky komunikovat v českém jazyce.
Uchazeč, se kterým bude uzavírána smlouva, musí přiložit doklady o prokázání kvalifikace v originále nebo ověřené kopii. Jejich nedodání bude posuzováno jako neposkytnutí součinnosti při uzavření smlouvy a bude osloven další uchazeč v pořadí.
Zadavatel výslovně upozorňuje, že k podpisu smlouvy musí uchazeč, se kterým bude smlouva uzavírána, předložit k základním kvalifikačním předpokladům nejen čestné prohlášení, ale i doklady dle § 53/3 zákona, tj. rejstřík trestů právnické osoby a rejstříky trestů členů statutárního orgánu (u fyzických osob rejstřík trestů fyzické osoby), potvrzení FÚ o bezdlužnosti, potvrzení orgánu sociálního zabezpečení či jiného obdobného orgánu o bezdlužnosti a čestné prohlášení ve vztahu ke spotřební dani, výpis z obchodního rejstříku (ne starší 90 dnů, živnostenský list nebo výpis z živnostenského rejstříku.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 2 318 750,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání Zjednodušené podlimitní řízení

metodická nápověda

Kontextová navigace