Domů  /  Zadávací řízení  /  Doplnění systémů PZTS a CCTV…

Výpis systémových zpráv

Doplnění systémů PZTS a CCTV v budově Zakladatelská ÚzP v Karviné 2. etapa

Systémové číslo: T002/16/V00040435
Zadavatel: Generální finanční ředitelství

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)

Předmět zakázky

Stručný popis Doplnění systémů PZTS, CCTV v budově Zakladatelská - 2. etapa rekonstrukce zahájené v roce 2015

V prostorách ÚZP Karviná dojde k rekonstrukci v 1.PP, 1.NP a v prostorech garáží. V objektu je instalován poplachový, zabezpečovací a tísňový systém, dále jen PZTS, ASSET, na který se napojí všechny stávající i nové komponenty PZTS. Dále je v objektu instalován kamerový systém, dále jen CCTV, HIKVISION pro 4 kamery, který bude muset být, z důvodu rozšíření nahrazen kamerovým systémem se 16 vstupy a větším HDD.

Systém PZTS:
- Je instalována zabezpečovací ústředna ASSET 804 s přenosovým zařízením na pult policie ČR, tuto ústřednu bude potřeba přeprogramovat a upravit tabulku na policii ČR. Tyto úpravy bude potřeba provést u stavebních prací a následně po dokončení kompletního díla.
- V 1.PP a 1.NP se demontují stávající čidla a namontují nová – nutná koordinace se stavební firmou. Do této rekonstrukce spadá i demontáž kabeláže, natažení nové, instalace nových linkových modulů.
- Provede se provizorní zabezpečení pokladny a po dokončení stavebních prací se pokladna přestěhuje na plánované místo.
- Budou zabezpečeny všechny prostory garáží, včetně naprogramování a patřičného přívodu
- Na vjezdu parkoviště, u brány a u zadního vchodu se instalují čtečky karet, které budou ovládat otevření vrat, závory a dveří – nutná koordinace s dodavatelem těchto části stavby
- Na vjezdu a u vstupu do budovy bude instalován domácí telefon se 7 ks tlačítek

Systém CCTV:
- Stávající záznamové zařízení se nahradí novým s 16 vstupy, v provedení HD s dálkovým přístupem IP s 2x 4Tb HDD
- Kamerový systém bude rozšířen o jednu kameru v serverovně, kamera hlídající hlavní vchod, prostory garáží dvě kamery, prostor vjezdové brány, prostor parkoviště. Kamery v provedení HD.
- Stávající kamery se napojí do nového záznamového zařízení.
- Kamerový systém bude zálohován UPS

Před započetím stavby je nutno provést prováděcí dokumentaci PZTS a CCTV, uvědomit policii ČR, dohodnout koordinaci se stavbou atd.


Účelem zadávacího řízení je uzavření smlouvy o dílo dle § 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, jejímž předmětem je dodání PZTS a CCTV v rámci 2. etapy projektu, v technologické návaznosti na systém dodaný v první etapě, na Územní pracoviště v Karviné Finančního úřadu pro Moravskoslezský kraj a následný pozáruční servis, pravidelné zkoušky a revize zařízení. V případě následného provádění revizí je požadována u zařízení PZTS revize jednou ročně.

Specifikace požadovaných technických parametrů, ve kterých je zadána podrobná kalkulace materiálu a prací, je v přiloženém souboru rozpocet.xls, který vyplněný uchazečem je povinnou součástí nabídky.

Plány prostor se zákresem rozmístění technologie jsou obsahem disku CD.
Toto CD je možné vyzvednout proti podpisu v den prohlídky budovy a v dalších dnech pak na Finančním úřadě pro Moravskoslezský kraj, Odboru IT v Ostravě GFŘ, Na Jízdárně 3162/3, 709 00 Ostrava v době od 9:00 do 14:00 hod. K vyzvednutí je potřeba doložit osvědčení osoby, která CD vyzvedává, na stupeň utajení „Důvěrné“, ve smyslu zákona č. 412/2005 Sb., o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti ve znění pozdějších předpisů.

S dokumentací na předmětném CD nakládáme na úrovni kategorie Vyhrazené.
Ze strany zadavatele, vzhledem k citlivosti těchto informací z hlediska bezpečnosti objektu, požadujeme po uchazeči, který obdrží dokumentaci na CD, předložení osvědčení na stupeň utajení vyšší, tedy Důvěrné.

CD obsahuje tři grafické soubory zobrazující projekt PZTS a CCTV v jednotlivých prostorách budovy, jeden soubor Technická zpráva a jednu tabulku rozpocet.xls k vyplnění.

Tato dokumentace je určena výhradně pro účely zpracování nabídky pro toto výběrové řízení a nesmí být poskytována žádným dalším osobám ani jinak využita. Po ukončení výběrového řízení musí být všechna CD s dokumentací zničena s výjimkou pro vítězného uchazeče.

Zástupce uchazeče při převzetí dále prohlásí, že je osobou svéprávnou, starší 18 let, bezúhonnou a zaváže se dodržet výše uvedené podmínky manipulace s předanou dokumentací.

Zadavatel pro účely této zakázky vydá předmětné CD proti předložení platného osvědčení na stupeň utajení Důvěrné bez dalších omezení. Zadavatel však vyžaduje, aby bylo s dokumentací zacházeno výše popsaným způsobem.

Termín zahájení dodávky je na výzvu zadavatele. Maximální doba dodávky je 21 kalendářních dnů v závislosti na postupu stavby.

Povinnou součástí nabídky je také návrh smlouvy o dílo dle § 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, vypracovaný uchazečem. Návrh smlouvy bude vlastnoručně podepsán statutárním orgánem či jeho zástupcem. V případě podpisu smlouvy zástupcem musí tento doložit plnou moc či jiné pověření udělené mu statutárním orgánem a opravňující jej k podpisu návrhu smlouvy. Takto podepsaný a naskenovaný návrh smlouvy bude tvořit přílohu elektronické nabídky uchazeče.

Způsob placení faktury požadujeme se splatností 30 dnů od prokazatelného doručení daňového dokladu zadavateli.

Zadavatel si vyhrazuje právo:
1. nepřijmout žádnou z předložených nabídek a zakázku zrušit,
2. uchazeče při nepředložení požadovaných dokladů či nesplnění požadavků uvedených v této výzvě vyloučit z výběrového řízení,
3. změnit podmínky, případně zrušit celé poptávkové řízení bez jakýchkoli závazků k uchazečům (případná změna bude oznámena stejným způsobem jako tato výzva,
4. k prověření údajů uvedených v nabídce a vyžádat si jejich upřesnění.

Realizace této zakázky závisí na přidělení finančních prostředků ze státního rozpočtu.
Uchazeč podáním nabídky vyslovuje souhlas s tím, že zadavatel v rámci transparentnosti veřejné zakázky může zveřejnit uzavřenou smlouvu s vybraným dodavatelem na svých internetových stránkách a na profilu zadavatele.
Uchazeči o zakázku nenáleží žádná náhrada nákladů, které vynaložil na účast v tomto řízení.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace