Domů  /  Zadávací řízení  /  Outsourcing role hlavního…

Výpis systémových zpráv

Outsourcing role hlavního architekta

Systémové číslo: T002/16/V00038554
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ Požadavky na odbornou způsobilost hlavního architekta
Název kvalifikačního předpokladu: Požadavky na odbornou způsobilost hlavního architekta
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Požadované zkušenosti: min. 2 roky zkušeností s IT architekturou v rezortu Ministerstva zemědělství; min. 5 let zkušeností s návrhem systémů a aplikací, z toho min. 2 roky zkušeností v rezortu Ministerstva zemědělství; min. 3 roky zkušeností s návrhem obslužných procesů (ITIL a business procesů), z toho min. 2 roky zkušenosti v rezortu Ministerstva zemědělství a min. 1 rok zkušeností s návrhem těchto procesů v nástroji SPARX System Enterprise Architekt; zkušenosti s návrhem a implementací nástroje pro podporu Enterprise Architektury.
Požadované certifikace: min. 2 certifikace dohledových nástrojů pro oblast performance management, fault nebo service management udělené za posledních 10 let; certifikace nástroje pro zpracování procesů (workflow) obecných nebo podporujících ITIL; certifikace ITIL Foundation v.3 nebo vyšší; certifikace TOGAF Foundation nebo vyšší; certifikace HP Enterprise Maps (certifikát dokladující proškolení ze strany výrobce).
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Předložení strukturovaného profesního životopisu hlavního architekta a kopií požadovaných certifikátů. Ze životopisu musí vyplývat splnění požadavků stanovených výše zadavatelem, zejména pak prokázání praxe a zkušeností v oboru uvedením konkrétních pozic či projektů, na nichž se hlavní architekt v požadovaném období podílel.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Dodavatel splňuje kvalifikační předpoklad, pokud má k dispozici pro plnění veřejné zakázky 1 osobu splňující všechny výše uvedené požadavky na roli hlavního architekta. Požadavky nemohou být splněny více osobami kumulativně. Zadavatel dále výslovně požaduje, aby se osoba, prostřednictvím které uchazeč prokazuje kvalifikaci, fakticky přímo podílela na realizaci veřejné zakázky. Změna v osobě vykonávající roli hlavního architekta bude možná pouze po předchozím souhlasu zadavatele za předpokladu, že nově navrhovaná osoba bude splňovat všechny kvalifikační požadavky stanovené zadavatelem na tuto pozici. Zadavatel bude akceptovat změnu pouze z objektivních důvodů, kterými zejména není zapojení do jiného projektu plněného vybraným uchazečem souběžně s veřejnou zakázkou.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace