Domů  /  Zadávací řízení  /  Protipožární dveře a úniková…

Výpis systémových zpráv

Protipožární dveře a úniková cesta v objektu MZe Prostějov, Aloise Krále 1552/4.

Systémové číslo: T002/16/V00037291
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Stavební práce
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Stavební úpravy spočívají v řešení požárně bezpečné únikové cesty po zazdění spojovacích komunikačních otvorů do sousední budovy v souladu se zpracovanou projektovou dokumentací.
V rámci realizace schodiště jako tzv. částečně chráněné únikové cesty budou v suterénu vybourány stávající 3 ks dveří směřující do schodišťového prostoru a tyto budou nahrazeny požární uzávěry s odolností alespoň 45 minut - EI145SC DP1 - t.j. kovovými požárními
dveřmi kouřotěsnými se samozavíračem vč. integrované požární zárubně.
V přízemí bude schodišťový prostor oddělen od navazující chodby požárně dělicí sádrokartonovou příčkou s požární odolností alespoň 45 minut a požárními prosklenými dveřmi s proskleným nadsvětlíkem s požární odolností alespoň 30 minut - dřevěné dvoukřídlové dveře se samozavíračem na aktivním křídle bránící šíření požáru s odolností 30minut. Ve 2. a 3.np budou požárně dělicí SDK příčky realizovány s požární odolností alespoň 30 minut a požární prosklené dveře s proskleným nadsvětlíkem budou mít požární odolnost alespoň 15 minut - dřevěné dvoukřídlové dveře se samozavíračem na aktivním křídle EW15CDP3. Ve 4.np bude požárně dělicí SDK příčka realizována s požární odolností alespoň 15 minut a požární prosklené dveře s proskleným nadsvětlíkem budou mít požární odolnost alespoň 15 minut - dřevěné dvoukřídlové dveře se samozavíračem na aktivním křídle EW15CDP3. Příčky s požární odolností - s instalovanými požárními uzávěry budou realizovány ze sádrokartonu s oboustranným opláštěním, deskami stavebními ohebnými sádrokartovými tl.12,5 mm s izolací minerál.vatou tl. min.50 mm s dosaženou požární odolností EI45, resp. bez izolace s dosaženou požární odolností EI30. Dozdívky původních vstupních otvorů do sousedního objektu ve 2. a 4.np budou realizovány příčkami z tvárnic porobetových tvárnic tl. 150 mm. Prostupy instalací elektro a klimatizace přes požární příčky s PO dveřmi budou řešeny systémovými požárními ucpávkami s požární odolností EI30 (2. - 4.np) - EI60 (pp, 1.np).
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace