Domů  /  Zadávací řízení  /  Úpravy DMS

Výpis systémových zpráv

Úpravy DMS

Systémové číslo: T002/16/V00036301
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ Referenční zakázky
Název kvalifikačního předpokladu: Referenční zakázky
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Seznam dodavatelem realizovaných služeb v oblasti úpravy spisové služby v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu, pro koho byla realizována a doby realizace. Dodavatel prokáže svou kvalifikaci, pokud doloží alespoň tři realizace, přičemž finanční rozsah alespoň 1 z těchto realizací musí činit minimálně 250 000 Kč bez DPH.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Seznam zakázek ve formě čestného prohlášení, seznam bude obsahovat identifikační údaje objednatele včetně kontaktu pro ověření, název a popis zakázky, finanční rozsah a dobu realizace.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Dodavatel prokáže svou kvalifikaci, pokud doloží alespoň 3 realizace, přičemž finanční rozsah alespoň 1 z těchto realizací musí činit minimálně 250 000 bez DPH.
, Realizační tým
Název kvalifikačního předpokladu: Realizační tým
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Bude předložen seznam členů odborného týmu, kteří se budou podílet na realizaci zakázky, ve formátu: jméno a příjmení, role v realizačním týmu, kontakt. Realizační tým je závazný pro realizaci VZ a bude přílohou smlouvy o dílo.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Seznam členů týmu ve formě čestného prohlášení, strukturované profesní životopisy, kopie dokladů o vzdělání.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Realizační tým se bude skládat z těchto rolí a bude splňovat tyto podmínky: Projektový manažer - součástí nabídky bude strukturovaný životopis projektového manažera (vedoucího týmu), který bude dohlížet na všechny etapy realizace. Projektový manažer doloží zkušenosti s vedením projektu v oblasti implementace a rozvoje spisových služeb, nebo DMS, ve funkci vedoucího týmu alespoň ve třech případech. Alespoň jeden z těchto případů (projektů) musí naplňovat požadavky referenční zakázky a to v období za poslední tři roky. Požadujeme minimálně úplné SŠ s maturitou.
, Realizační tým
Název kvalifikačního předpokladu: Realizační tým
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Bude předložen seznam členů odborného týmu, kteří se budou podílet na realizaci zakázky, ve formátu: jméno a příjmení, role v realizačním týmu, kontakt. Realizační tým je závazná pro realizaci VZ a bude přílohou smlouvy o dílo.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Seznam členů týmu ve formě čestného prohlášení, strukturované profesní životopisy, kopie dokladů o vzdělání a kopie certifikátu.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Členové týmu zajišťující rozvoj - součástí nabídky bude strukturovaný životopis každého člena týmu. Každý člen týmu v rámci profesního životopisu doloží alespoň tři reference naplňující požadavky referenční zakázky a to v období za posledních pět let. Požadujeme minimálně následující členy týmu: Systémový architekt -doloží pět let praxe na pozici systémového architekta, certifikát Enterprise Architekt TOGAF nebo obdobný. Dále požadujeme úplné SŠ s maturitou.
Technik/systémový inženýr - doloží tři roky praxe na pozici, na kterou je navržen jako specializovaný člen týmu (technik/systémový inženýr). Dále požadujeme minimálně úplné SŠ vzdělání s maturitou.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace