Domů  /  Zadávací řízení  /  SLZZ - Opravy osobních…

Výpis systémových zpráv

SLZZ - Opravy osobních vozidel značky Škoda a VW

Systémové číslo: T002/15/V00026012
Zadavatel: Česká republika -...
Evidenční čísla zadavatele: PPR-19409/ČJ-2015-990656

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Nabídkovou cenu zpracuje uchazeč do připravených tabulek, které jsou v příloze č. 1 - Hodnocení nabídky. Uchazeč vyplní pouze zeleně označené buňky na všech (celkově osmi listech), (list č. 1 - hodinové sazby, list 2 - 7 jednotlivé typy vozidel).
List č. 8 orientační ceny - v tomto listě uvede uchazeč ceny jednotlivých položek. Ceny slouží pouze pro orientaci zadavatele. Nejsou součástí hodnocení nabídky a nebudou započteny do celkové nabídkové ceny.
Celková nabídková cena (hodnotící cena) bude součtem všech celkových cen jednotlivých listů 1 až 7, tzn. ceny za všechny originální náhradní díly včetně práce u všech typů vozidel a ceny za hodinové sazby prací pro jednotlivá vozidla.
Ceny za jednotlivé úkony (list 1 - 7) musí být uvedeny v korunách českých včetně cen náhradních dílů a veškerého souvisejícího materiálu.
Celková nabídková cena nebude stanovena jako cena nejvýše přípustní a neslouží jako cena pro uzavření smlouvy. Smlouva bude s uchazečem uzavřena na částku 2.400.000,00 Kč včetně DPH a bude platná až do vyčerpání finančního limitu nebo do 30. 9. 2016 podle toho která skutečnost nastane dřív.
Hodnotit se bude nabídková cena uchazeče, která vyplyne po vyplnění všech požadovaných položek (list 1 - 9) v příloze č. 1 Technická specifikace.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace