Domů  /  Zadávací řízení  /  Předběžná tržní konzultace -…

Výpis systémových zpráv

Předběžná tržní konzultace - Rámcová smlouva na poskytování telekomunikačních služeb mobilních operátorů pro resort MV ČR

Systémové číslo: T002/15/P00025514
Zadavatel: Česká republika -...

Specifikace průzkumu trhu

Stanovení předmětu průzkumu trhu

Stručný popis: Centrální zadavatel má v úmyslu zadat v otevřeném zadávacím řízení nadlimitní veřejnou zakázku na poskytování mobilních telekomunikačních služeb pod názvem „Rámcová smlouva na poskytování telekomunikačních služeb mobilních operátorů pro resort MV ČR“.

Výsledkem zadávacího řízení by mělo být uzavření rámcové smlouvy na dobu 4 let s jedním vybraným uchazečem.

Veřejná zakázka bude zadávána na účet centrálního zadavatele a dalších cca 50 zadavatelů, kteří pověřili Dohodou o centralizovaném zadávání Ministerstvo vnitra jako centrálního zadavatele zadáváním této veřejné zakázky.

S cílem připravit kvalitní zadávací podmínky a současně s úmyslem transparentně informovat případné zájemce o Veřejnou zakázku o svých záměrech a požadavcích a získat v souvislosti s tím vhodné postřehy a názory z dodavatelské sféry, provede centrální zadavatel předběžnou tržní konzultaci za podmínek, způsobem a v termínech dále uvedených.

Tímto proto centrální zadavatel vyzývá případné zájemce o Veřejnou zakázku z řad dodavatelů podnikajících v daném oboru poskytování mobilních telekomunikačních služeb k účasti na této předběžné tržní konzultaci.
Položky předmětu průzkumu trhu: Telekomunikační služby a Internetové služby
Název: Telekomunikační služby a Internetové služby
Kód z číselníku NIPEZ: 52 - Telekomunikační služby a Internetové služby
Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 64200000-8 - Telekomunikační služby
Popis: Poskytování mobilních telekomunikačních služeb
Přílohy:
Identifikace:
Množství:
Měrná jednotka:

metodická nápověda

Kontextová navigace