Domů  /  Zadávací řízení  /  Naučná stezka Krajem…

Výpis systémových zpráv

Naučná stezka Krajem Železných hor

Systémové číslo: T002/15/V00023650
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Obnova Naučné stezky Krajem Železných hor spočívající v kompletní rekonstrukci všech technických prvků NS (naučné stezky). V rámci akce bude realizováno odstranění stávajících nefunkčních sloupů včetně železobetonových patek.
Kotvení sloupů – každý dvěmi plochými železy minimální tloušťky 10 mm s dostatečnou délkou k ukotvení do betonu a k přichycení sloupu ve dvou místech - 1300 mm. Šířka plochého železa minimálně 80 mm. Mezera mezi betonovou patkou a sloupkem bude 80 mm. Dvě železa budou v místě mezi zabetonovanou plochou a plochou sloupu spojena stejným materiálem (s minimální tloušťkou 10 mm … výsledný tvar H). Výkopové práce šířky minimálně 350 mm, hloubky 830 mm, spodní vrstva 30 mm tvořena posypovým materiálem fr. max. 8 mm. Nad tím bude hutněná vrstva z výkopu o maximální výšce 300 mm, příp. prosypávána betonem. Poslední vrstvou bude betonová směs výšky 50 cm, zahlazená ve výšce terénu. Nad zemí zbývá z plochého železa délka 500 mm. Otvory pro uchycení železa se sloupem jsou 90 mm a 340 mm od horní hrany železa. Sloup bude uchycen dvěmi závitovými tyčemi o průměru 10 mm, na koncích podložené podložkami a uchycené odpovídajícími matkami. Veškerý spojovací materiál k uchycení sloupu: pozink
Sloup – broušený, kulatý, průměr 200 mm, výška 2.500 mm, horní strana sloupu seříznuta v úhlu 45°, seříznutí směřuje na zadní stranu. Seříznutí je oplechováno bez přesahů. Použit pozinkovaný plech tloušťky 1,5 mm, přichyceno 8-mi pozink. hřebíky délky 30 mm. Spodní hrana podkladové desky pro ceduli bude umístěna ve výšce 110 cm od země. Podkladová deska bude přichycena na 2 místech vždy 2-mi vruty rapid délky 160 mm a tloušťky 8mm. Přichycení bude přes 2 prkna zapuštěná do sloupu, umístěná ve výšce 1255 mm a 1995 mm nad zemí. Třetí zápustné místo na sloupu bude pro stříšku ve výšce 2150 mm.
Deska bude zhotovena ze sesazených prken, veškerá prkna tloušťky min 25 mm, prkna hoblovaná a broušená. Prkna rovnaná na výšku na velikost desky 650 mm šířka x 1050 výška. Prkna přichycovaná na 2 podkladová, vždy od horní a dolní hrany desky vzdálená 155 mm. Každé prkno připevněno zápustnými pozinkovanými vruty délky 4,5 mm. Vrchní prkna - lišty šířky 95 mm se sraženými hranami (bez ostrých hran). Lišty sesazeny k sobě zkosením v úhlu 45°. Každé prkno lišty bude přichyceno 3-mi pozinkovanými zápustnými šrouby délky min. 40 mm. Stříška bude vyrobena z jednoho hraněného broušeného prkna rozměrů 700 mm x 120 mm x 25 mm. Sklon stříšky 15º. Přichycena bude 3-mi pozinkovanými zápustnými šrouby délky min. 40 mm.
Sloup i desky budou zhotoveny z dubového nebo modřínového dřeva. Všechna dřevěná provedení budou 2 x natřena barvou Luxol Palisandr, kovové prvky budou opatřeny 1x základovou barvou a 1x venkovní syntetickou barvou v odstínu barvy Luxol Palisandr.
Sloupy budou osazeny novými textovými deskami. Desky budou tloušťky 4 mm, z materiálu Forex koplas, ÚV úprava, lamino o rozměrech 950 x 520 mm. Bude provedena aktualizace grafické stránky textu cedulí, včetně map, kreseb a fotografií. Grafické zpracování zajišťuje zhotovitel. Návrh grafického zpracování bude vycházet z grafického manuálu AOPK ČR, dle metodických listů AOPK ČR č. 14, Návštěvnická infrastruktura ve zvláště chráněných územích, a bude průběžně konzultován s objednatelem - s pracovníkem AOPK ČR, reg. pracoviště Východní Čechy. Texty cedulí, fotografie, loga a mapa budou zhotoviteli předány do 1.6.2015. V textu budou užity stávající kresby znaků (loga) zastávek. Texty budou opatřeny proti UV záření, lesklá laminace. Pro nejexponovanější zastávky budou cedule provedeny 2x pro možnost jejich výměny. Jedná se o zastávku Seč, Třemošnice a Ronov nad Doubravou.
Jako vzorový sloup je sloup NS Krajem Chrudimky, umístěný v Hradišti u Nasavrk u autobusové zastávky.
Celkem se jedná o 15 sloupů NS a 18 cedulí (15 osazených v terénu a další 3 pro případnou výměnu)
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 247 500,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace