Domů  /  Zadávací řízení  /  Pravidelná údržba, servis a…

Výpis systémových zpráv

Pravidelná údržba, servis a opravy klimatizačních a vzduchotechnických zařízení v budovách Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže v Brně v období 2015 - 2016

Systémové číslo: T002/15/V00021687
Zadavatel: Česká republika - Úřad pro...

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Základní kvalifikační předpoklady dle § 53 ZVZ , Profesní kvalifikační předpoklady dle § 54 ZVZ , Předložení čestného prohlášení dodavatele o ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku , Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Základní kvalifikační předpoklady

Základní kvalifikační předpoklady § 53 odst. 1 písm. a)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. b)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. c)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. d)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. e)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. f)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. g)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. h)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. j)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

, § 53 odst. 1 písm. k)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením

Způsob prokázání kvalifikačních předpokladů

Profesní kvalifikační předpoklady

Profesní kvalifikační předpoklady § 54 písm. a)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením nebo kopií dokladu - výpisem z obchodního rejstříku, pokud je v něm uchazeč zapsán, či výpisem z jiné obdobné evidence, ne starší než 90 dnů ke dni podání nabídky.

, § 54 písm. b)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením nebo kopií dokladu - Profesní kvalifikační předpoklady podle §54 písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZVZ“) splňuje dodavatel, který předloží: doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, minimálně je požadováno živnostenské oprávnění: "Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel".

, § 54 písm. d)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

čestným prohlášením nebo kopií dokladu

Další specifikace

Jako doklad prokazující odbornou způsobilost zadavatel požaduje předložení:

a) Kopie dokladu - rozhodnutí o udělení Certifikátu pro zacházení s regulovanými látkami a fluorovanými skleníkovými plyny v oboru chladící a klimatizační techniky a tepelných čerpadel ve smyslu nařízení Komise (ES) č. 303/2008 vydané Ministerstvem životního prostředí ČR (dále jen "MŽPČR") podle § 10 zákona č.73/2012 Sb., o látkách, které poškozují ozónovou vrstvu, a o fluorovaných skleníkových plynech a dle čl. 10 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 517/2014, o fluorovaných skleníkových plynech, nebo rozhodnutí MŽPČR o udělení Certifikátu podle předchozí legislativy (nařízení (ES) č.842/2006 o některých fluorovaných skleníkových plynech a zákon č.86/2002 Sb. o ochraně ovzduší), která zůstávají v platnosti.

b) Kopie dokladů - osvědčení o kvalifikaci pracovníků prostřednictvím, kterých bude uchazeč zajišťovat plnění veřejné zakázky - podle vyhlášky Českého úřadu bezpečnosti práce a Českého báňského úřadu č.50/1978 Sb., o odborné způsobilosti v elektrotechnice, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „vyhláška č.50/1978 Sb.“), zadavatel požaduje předložit minimálně: Osvědčení o zkoušce z vyhlášky č.50/1978 Sb. podle § 6 vyhlášky č.50/1978 Sb. – „Pracovníci pro samostatnou činnost“ pro 2 pracovníky
a dle § 8 vyhlášky č.50/1978 Sb. – „Pracovníci pro řízení činnosti prováděné dodavatelským způsobem a pracovníci pro řízení provozu“ pro 1 pracovníka - tedy předložení osvědčení minimálně pro 3 pracovníky.

Způsob prokázání kvalifikačních předpokladů čestným prohlášením nebo kopií dokladu

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ Seznam významných služeb poskytnutých dodavatelem v posledních 3 letech.
Název kvalifikačního předpokladu: Seznam významných služeb poskytnutých dodavatelem v posledních 3 letech.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Seznam významných "služeb" (dále také jen "zakázka" nebo "zakázek") poskytnutých dodavatelem v posledních 3 letech- uchazeč uvede celkový finanční objem plnění realizované zakázky a termín zahájení a ukončení realizace zakázky(alespoň měsíc a rok). Uchazeč uvede stručný popis obsahu zakázky. Jsou požadovány zakázky: servis a opravy klimatizačních systémů a klimatizačních zařízení.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Uchazeč prokazuje splnění technických kvalifikačních předpokladů předložením čestného prohlášení (naskenováno ve formátu pdf) podepsaného osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče a obsahujícího údaje požadované zadavatelem v předcházející odstavci této výzvy k podání nabídek "Rozsah požadovaných informací a dokladů". Přílohou tohoto "Seznamu významných služeb" budou kopie dokladů: osvědčení vydané veřejným zadavatelem, pokud byly služby poskytovány veřejnému zadavateli, nebo osvědčení vydané jinou osobou, pokud byly služby poskytovány jiné osobě než veřejnému zadavateli, nebo smlouva s jinou osobou a doklad o uskutečnění plnění dodavatele, není-li současně možné osvědčení vydané jinou osobou od této osoby získat z důvodů spočívajících na její straně.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Minimální úroveň pro splnění technického kvalifikačního předpokladu je stanovena předložením Seznamu 3 významných zakázek poskytnutých dodavatelem v posledních 3 letech, kde finanční hodnota zakázky poskytnutá jednomu objednateli musí být u každé z těchto zakázek nejméně 350tis.Kč. bez DPH.
, Přehled průměrného ročního počtu zaměstnanců dodavatele či jiných osob podílejících se na plnění zakázek podobného charakteru za poslední 3 roky.
Název kvalifikačního předpokladu: Přehled průměrného ročního počtu zaměstnanců dodavatele či jiných osob podílejících se na plnění zakázek podobného charakteru za poslední 3 roky.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Průměrný roční počet zaměstnanců dodavatele či jiných osob podílejících se na plnění zakázek servis klimatizačních systémů a klimatizačních zařízení prostřednictvím uchazeče v letech 2012, 2013 a 2014. Průměrný počet bude vypočten jako průměr měsíčních stavů v daném kalendářním roce.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Uchazeč prokazuje splnění technických kvalifikačních předpokladů předložením čestného prohlášení (naskenováno ve formátu pdf) podepsaného osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče a obsahujícího údaje požadované zadavatelem v předcházející odstavci této výzvy k podání nabídek "Rozsah požadovaných informací a dokladů".
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Minimální úroveň pro splnění technického kvalifikačního předpokladu je stanovena na 10 zaměstnanců dodavatele či jiných osob podílejících se na plnění zakázek servis a opravy klimatizačních systémů a klimatizačních zařízení prostřednictvím uchazeče v letech 2012, 2013 a 2014.

Předložení čestného prohlášení dodavatele o ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku

Prohlášení Příloha č.6 - Vzor čestného...
Ekonomické kvalifikační předpoklady

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ano

metodická nápověda

Kontextová navigace