Domů  /  Zadávací řízení  /  Rozšíření stávajícího…

Výpis systémových zpráv

Rozšíření stávajícího uzavřeného televizního okruhu (CCTV)

Systémové číslo: T002/15/P00020755
Zadavatel: NÁRODNÍ BEZPEČNOSTNÍ ÚŘAD

Akce se zakázkou

Specifikace průzkumu trhu

Stanovení předmětu průzkumu trhu

Stručný popis: Národní bezpečnostní úřad, zadává průzkum trhu na rozšíření stávajícího uzavřeného televizního okruhu (CCTV) pro objekt v Brně, ul. Mučednická, č. p. 1125.
Položky předmětu průzkumu trhu: Monitorovací poplašná zařízení
Název: Monitorovací poplašná zařízení
Kód z číselníku NIPEZ: 79711000-1 - Monitorovací služby pro poplašná zařízení
Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 79711000-1 - Monitorovací poplašná zařízení
Popis: Rozšíření CCTV slouží k zajištění dohledu nad hraničním oplocením (venkovním perimetrem) areálu objektu. Požadována je dodávka veškerých dále uvedených komponent, jejich montáž a instalace, oživení, integrace do stávajícího systému CCTV a zařazení do PC SW nadstavby. Dále zpracování projektové dokumentace a zajištění servisních prací i nezbytných kontrol, stanovených platnou legislativou a nařízeními výrobců, po dobu platnosti záruky.

Rozšíření CCTV zahrnuje šest kamer instalovaných na sloupech s rameny pro kamery, které budou ukotveny k vnitřní straně betonové podezdívky hraničního oplocení. Kabeláže mezi sloupy budou vedeny v kovových chráničích odolávajícím povětrnostním vlivům, důraz je kladen na nerezovou úpravu povrchu materiálu chráničů. Součástí rozšíření CCTV jsou dvě kamery umožňující detailní pohled na vstupní branku a vjezdovou bránu v oplocení areálu, a dále jedna otočná kamera umístěná na objektu.
Rozšíření CCTV bude připojeno ke stávajícímu zařízení GeViScope, k dispozici pro připojení kamer je 4 x analogový video vstup a vstupy pro IP kamery. Napojení otočné kamery umístěné na objektu do zařízení GeViScope předpokládá obsazení nejvýše 2 analogových video vstupů.

Specifikace:
2 ks analogové kamery určené k dohledu na vstupní branku a vjezdovou bránu v oplocení areálu, lze kompaktní provedení kamer, v krytu s objektivem a přísvitem, požadováno je krytí IP 66. Preferovány jsou kamery designem a parametry obdobné HikVision typ DS-2CE16C2P-IT3.

6 ks analogových kamer s převodníkem na IP, pro umístění na sloupech ukotvených k vnitřní straně betonové podezdívky hraničního oplocení. Nutné je doplnění licencí pro připojené kamery.

6 ks krytů s vyhříváním a 6 ks IR přísvitu s adekvátním dosahem pro analogové kamery umístěné na sloupech.

4 ks sloupů s rameny pro uchycení kamer.

1 ks otočné kamery s 36 násobným optickým zoomem (a více), s horizontálním rozsahem pohybu v úhlu 360° a vertikálním rozsahem pohybu +/- 90°, kamera je vybavena IR přísvitem a stěračem.

Rozšíření počtu video výstupů stávající PC HW nadstavby ze dvou na čtyři, určeno pro připojení monitorů.

2 ks monitorů o úhlopříčce 21“.

Požadujeme návrh technického řešení, informaci o předpokládané časové náročnosti realizace a celkovou cenu realizace, včetně DPH.

V rámci celkové ceny rovněž určení cen (vč. DPH) následujících položek:
za 1 ks kamer, podle druhu,
za 1 ks krytu kamery,
za 1 ks přísvitu ke kamerám,
za 1 ks sloupu s rameny pro uchycení kamer,
kusová cena za jiné příslušenství ke kamerám,
cena za 1 běžný metr kabelů, podle použitého druhu,
cena za 1 běžný metr chráničů kabelů,
výčet a jednotková cena dalšího použitého materiálu,
cena montážních a instalačních prací,
cena za zpracování veškeré dokumentace,
cena za servisní práce a nutné kontroly po dobu platnosti záruky.

Příloha obsahuje situační plánek objektu s vyznačením požadovaného monitorovaného prostoru, vyznačenými stávajícími trasami kabelů, požadovaným umístěním stožárů pro kamery a otočné kamery na objektu.
Přílohy:
Identifikace:
Množství:
Měrná jednotka:

metodická nápověda

Kontextová navigace