Domů  /  Zadávací řízení  /  SLZZ- Technická podpora a…

Výpis systémových zpráv

SLZZ- Technická podpora a servisní zabezpečení kritických částí síťové infrastruktury systémů NS-VIS a NS-SIS

Systémové číslo: T002/14/V00018849
Zadavatel: Česká republika -...
VZ: Uzamčena
Evidenční čísla zadavatele: PPR-25963/ČJ-2014-990656

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ano

Připojení certifikátu veřejného klíče

Bude dodavatel povinen použít certifikát veřejného klíče již uložený v e-tržišti Ne
Certifikát veřejného klíče šifrování
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Součástí nabídky musí být také doklady vyhotovené v souladu s ustanovením § 68 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.

Uchazeč se zaváže v předloženém návrhu smlouvy, že bude po dobu trvání smlouvy držet na servisním skladu umístěném v ČR náhradní díly ke všem dotčeným technologiím a to v minimálním množství jeden kus každého servisovaného dílu (v případě zdrojů jeden kus do každého servisovaného zařízení), viz příloha.

Uchazeč v nabídce předloží čestné prohlášení, že zadavatel má právo kdykoli během trvání kontraktu provést kontrolu servisního skladu dodavatele, a ověřit tak reálnou dostupnost jím požadovaných a dodavatelem poskytovaných služeb SLA. Shledání závad při této kontrole dává zadavateli právo bez náhrady odstoupit od této smlouvy.

• Uchazeč v nabídce předloží čestné prohlášení, že do 3 týdnů od podpisu smlouvy doloží potvrzení o zakoupení všech požadovaných originálních servisních programů nutných pro obnovu roční podpory dotčených technologií.

• Uchazeč v nabídce předloží jako součást návrhu Smlouvy kopii platné pojistné smlouvy, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě s limitem ročního pojistného plnění alespoň 20 mil. Kč a výše, nebo certifikát stvrzující uzavření a aktuálnost takové smlouvy;
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace