Domů  /  Zadávací řízení  /  Skartovací stroje (pro velké…

Výpis systémových zpráv

Skartovací stroje (pro velké kanceláře)

Systémové číslo: T002/14/V00017748
Zadavatel: Úřad práce ČR
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Poptáváme výkonné skartovací stroje (pro velké kanceláře) včetně DPH a dopravy do celkové ceny 300 000,- Kč. Nabídněte počet kusů, aby celková cena včetně DPH a dopravy nepřesáhla částku 300 000,- Kč. K nabídce přikládejte produktový list se základními parametry a obrázkem nabízeného zboží.

Dodání skartovacích strojů požadujeme na jednotlivá kontaktní pracoviště - Litvínov, Chomutov, Kadaň, Žatec, Ústí nad Labem, Děčín, Rumburk a Varnsdorf. Adresy jednotlivých pracovišť a kontaktní osoby budou uvedeny v objednávce.
Zboží požadujeme dodat do 14 dnů ode dne vystavení objednávky.

Specifikace: Skartovací stroj umožní skartovat kancelářské sponky, plastové karty, CD, DVD i diskety, umožní skartaci formátu A3, bude mít automatické spouštění z pohotovostního režimu (řízení fotobuňkou), bezpečnostní blokaci při otevřeném nebo plném zásobníku, chránění pohonného systému proti přetížení, zpětný chod při přeplnění papírem, tepelnou ochranu motoru, jednoduché ovládání s indikačními diodami, které signalizují zapnutí stroje v pohotovostním režimu, otevření dvířek zásobníku, naplnění zásobníku a zahlcení nožů, odpadní prostor o objemu minimálně 100 l a ukládání odpadu do plastových pytlů. Stroj by měl být vybaven kolečky pro jednoduchou manipulaci. Velikost odpadu max. 4,0x60 mm, příčný řez, stupeň utajení dle vyhl. NBÚ č. 528/2005 Sb. typ 2 (důvěrné), Cert. NBÚ D, napájení 230 V, kapacita řezání listů (papírů A4, 80g/m2) min. 20, hladina hluku 60 dB a níže, záruka stroj/nože – 24 měsíců/doba životnosti.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace