Domů  /  Zadávací řízení  /  Věznice Valdice - dodávka…

Výpis systémových zpráv

Věznice Valdice - dodávka chemického systému praní prádla

Systémové číslo: T002/14/V00013058
Zadavatel: Vězeňská služba České...

Akce se zakázkou

Uveřejnění výsledků ZŘ v e-tržišti

Seznam uchazečů
Název Osloven výzvou Cena bez DPH Cena s DPH Datum a čas
Ing. Vratislav Dytrych 12957488 Ano 570 650,44 690 487,03 17.07.2014 10:26:43
Smlouva s vítězným uchazečem
Typ smlouvy rámcová smlouva s 1 uchazečem
Dodavatel/é, s nímž/nimiž byla uzavřena smlouva Ing. Vratislav Dytrych 12957488
Datum uzavření smlouvy 18.07.2014
Celková smluvní cena bez DPH 570 650,44
Celková smluvní cena s DPH 690 487,03
Sazba DPH v % 21,00
DPH 119 836,59
Měna koruna česká
Základní popis plnění Předmět:
- chemický systém praní prádla


Položky předmětu:
- Název: chemický systém praní prádla
- Kód z číselníku NIPEZ: Prací prostředky
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: Prací prostředky
- Popis: Předmětem této veřejné zakázky je dodávka chemického systému praní prádla pro prací stroje specifikované v příloze č. 1 výzvy k podání nabídek dle potřeb kupujícího, splňující požadavky kvality opakovaně praného prádla pro ubytovací zařízení. Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky průmyslových fosfátových pracích prostředků, pomocných pracích prostředků a bezplatného chemického a technologického servisu. Požadavky na kvalitu praní, ověření ceny a způsob testování je uveden v příloze č. 5 výzvy k podání nabídek. Prodávající zaručuje, že zboží je/bude vyrobeno dle příslušných norem platných v EU. Spolu s první dodávkou zboží bude dodán certifikát, prohlášení o shodě a bezpečnostní technický list. Prodávající výslovně prohlašuje, že zboží odpovídá všem požadavkům stanovených obecně závaznými právními přepisy.Prodávající bere na vědomí, že kupující není povinen uskutečnit ani jednu objednávku. Prodávající se zavazuje po dobu platnosti rámcové smlouvy poskytovat kupujícímu bezplatný chemický a technologický servis, včetně bezplatné tvorby programů technologie prací, které souvisí s chemickými procesy probíhající při údržbě prádla. Nedílnou součástí bezplatného chemického a technologického servisu je zejména:
- bezplatné zapůjčení, instalace a servis centrálního dávkovacího zařízení po dobu trvání smlouvy pro prací stroje specifikované v příloze č. 1 výzvy k podání nabídek, technická specifikace centrálního dávkovacího zařízení je uvedená ve smlouvě o výpůjčce, která je přílohou č. 3 výzvy k podání nabídek, bezplatné zaškolení personálu
- bezplatná tvorba programů chemického technolgie praní pro jednotlivé prací stroje v závisloti na typu zašpinění a druhu prané textilie
- bezplané provedení auditu parního hospodářství
- pravidelná kontrola a kalibrace bezplatně půjčeného centrálního dávkovacího zařízení, analýza spotřeby jednotlivých chemických prostředků za měsíc a jejich přepočet na cenu za 1kg vypraného prádla (s rozdělením na jednotlivé pračky)
- pravidelná kontrola dle normy PNJ 601-80-200 - Textilie a požadavky na parametry vyprané tkaniny, min. 2x ročně bezplatné zajištění hodnocení jakosi praní (vliv praní na textilie) u akreditované laboratoře TZU v Brně. Náklady na provedení testu jakosti praní nese zadavatel a uchazeč nese náklady spojené s odesláním vzorků vypraného prádla do laboratoře.
- Parametry:
- Identifikace:
- Množství: nenastaveno
- Měrná jednotka:


Místo plnění veřejné zakázky Náměstí Míru 55, Valdice
Ulice: Náměstí Míru 55
Obec: 50711 Valdice
Stát: Česká republika - CZE
Region: Královéhradecký kraj (CZ052)
Popis doby plnění 24 měsíců
Smlouva rámcová smlouva , smlouva o výpůjčce

metodická nápověda

Kontextová navigace